COPERNICO 25% HI BIO

Активна материја:
Copper…250 g/kg
Чист (метал) бакар…250 g/kg во форма на Copper hydroxide/бакар хидроксид… 417 g/kg COPERNICO 25% HI BIО претставува поливалентен фунгицид ефикасен во борбата против болестите предизвикани од габи и бактерии

НАСАДИ

ВИНОВА ЛОЗА:
МАСЛИНКИ
ПЛОДЕСТ ЗЕЛЕНЧУК (ДОМАТ, МОДАР ПАТЛИЏАН И
ПИПЕРКА) КРАСТАВИЦИ, КОРНИШОНИ И ТИКВИЧКИ (на отворено и во затворен простор):
ЛУБЕНИЦА, ДИЊА И ТИКВА СТЕБЛЕСТ ЗЕЛЕНЧУК: AРТИЧОКА ЛИСНАТ ЗЕЛЕНЧУК (МАРУЛА, ШИРОКОЛИСНА ЕНДИВИЈА, ЕНДИВИЈА, ЦИКОРИЈА, РУКОЛА КУЛТУРИ ОД ФАМИЛИЈАТА BRASICCACEAE (КАРФИОЛ, ЗЕЛКА И БРОКУЛА, КОМПИР, ТУТУН