Description

Description

Стимулатор на раст и развој на растенијата, добиен од екстракти од природна морска алга(Aschophylumm nodosum), кој изобилува со природни цитокинини, кои го подобруваат развојот на листовите и го зголемуваат приносот и квалитетот на плодовите. Поради тоа што содржи бетаини и олигосахариди, има стимулативно дејство и ја подобрува одбраната на растението против хидро,термален или оксидативен стрес, како и механичките повреди предизвикани со расадување или калемење.