Alverde®

АКТИВНА МАТЕРИЈА:
240 g/l metaflumizon

Системичен инсектицид со контактно и дигестивно делување

НАСАДИ
Компир, зелка, домати, пиперка, модар патлиџан, салата, рукола, кинеска зелка, кељ пупчар, кељ за
главица.