CLOSER

АКТИВНА МАТЕРИЈА:

 Sulfoksaflor 120 g/l 

Closer е инсектицид од новата генерација, од хемиската група сулфоксамини, која ја содржи активната материја Sulfoksaflor 120 g/l наменет за сузбивање на штетници во овоштарството, градинарството и украсни растенија. 

НАСАДИ

Јаболко, круша, дуња, мушмула, компир, домат, пиперка, краставица, корнишон. диња, лубеница, тиква, тиквичка, марула, спанаќ, зелка, карфиол, брокула, цвеќе, украсни растенија, праска,, нектарина, кајсија, цреша, вишна, слива, портокал, мандарина.