FOLICAL 5/1

$901.58

Qui aspernatur numquam suscipit assumenda non sit. Ipsam magnam minus delectus dolor quam aliquid vitae. A deserunt sint quia vitae unde.

Unit: Pack
SKU: ergonomic-aluminum-computer-68365455 Category:
Description

Description

FOLICAL е неорганско ѓубриво со присуство на еден есенцјален секундарен елемент калциум и има  присуство на екстракт од алги. FOLICAL е високо ефикасно течно ѓубриво базирано на калциум за апсорпција на лисјата и коренот. Спецјално е дизајнирано за интензивна поделба на клетките кај овошјето, и другите органи за собирање како и за да се избегнат и корегираат нерамнотежите поврзани со лошата асимлација на калциум. Дејствува директно на пектолитичките ензими, спречувајќи ги нивните активности. Го продолжува рокот на траење и ефикасно се бори против нарушувањата поврзани со хранливите недостатоци на калциум. Ова неорганско ѓубре има брзо и продолжено дејство, кое како форма е наменето за сите фази на раст и развој на земјоделските култури.

Additional information

Additional information

Weight 118 kg
Dimensions 62 × 42 × 158 cm