Exalt

Активна материја

Spinetoram 25 g/l

Ново решение за сузбивање на штетници во градинарството. 

НАСАДИ

Пиперка, лут пипер, домат, модар патлиџан, тиквица, корнишон, краставица, зелка, карфиол, брокула, лубеница, диња, тиква, рибизла, боровинка, марула, тиква, рукола, спанаќ, целер, кромид, лук, магдонос, зачинести растенија, дрва и дрвенести растенија, декоративни и цветни растенија.