FONTELIS

Активнa материја:

penthiopyrad 200 g/l

Ново решение за контрола на најзначајните болести во овошје и зеленчук.

НАСАДИ
Домат, пиперка, краставица, марула, салата, цвекло, праска, нектарина, кајсија, јагода, јаболко, круша.