MICROTHIOL 80 WG

Активнa материја:
Sulphur/Сулфур … 800 g/kg

Microthiol 80 WG е превентивен фунгицид со контактно дејство кој се користи за сузбивање на патогени причинители кај јаболки, круши, праски, кајсии, винова лоза, домат, модар патлиџан, пиперка, краставица, тиквичка, диња, лубеница и роза.
НАСАДИ
јаболки, круши, праски, кајсии, винова лоза, домат, модар патлиџан, пиперка, краставица, тиквичка, диња, лубеница и роза.

Description

Description

Michrotiol