POLUX

АКТИВНА МАТЕРИЈА:

Deltametrin 25 g/l

Пиретроиден контактен инсектицид, со широк спектар на делување за контрола на штетници, вклучувајќи и гасеници, во голем број градинарски и други земјоделски култури. 

НАСАДИ

Јаболко, круша, праска нектарина, кајсија, слива, вишна, цреша, винова лоза, јагода, маслинки, домат, модар патлиџан, краставица, корнишон, зелка, карфиол, марула, грав, грашок, компир, памук, шекерна репа, пченка, пченица, цветни и декоративни растенија. 

Description

Description

Polux-1L-2023-MAK