Roguard® Mouse Station

Цврста кутија за глувци за примена на сите формулации.

Description

Description

Преглед на бенефити
Главни карактеристики:
Цврста, компактна градба
Сигурносна брана
Хигиенска и лесна за чистење
Двојни комори за мамка за максимална ефикасност
Нејзината компактна градба од полипропилен значи дека може да се користи во тесни простори и е хигиенска и лесна за чистење.

Roguard® мамката за глувци има сигурносна брава со соодветен клуч, каде може да се направи лесна, брза проверка и заменување на мамка. Споените резервоари на мамката прават мамката постојано да им биде достапна на глувците, придонесувајќи кон максимална ефикасност.