Roguard® Rat Station

Roguard® Xtra Содржи пар челични држачи за мамки во форма на коцки кои може да се фиксираат хоризонтално или вертикално.

Description

Description

Преглед на бенефити
Карактеристики за кутија за глувци:
Двојни комори за хранење за меки мамки, пелети, цврсти коцки па дури и течни мамки
Дизајнирана за да содржи стапица за глувци
Обликуваниот капак е изработен на тој начин што дозволува водата да истекува, додека основата има 7 дупки за дренажа
Расклоплив за лесно чистење
Вертикални и хоризонтални закачалки за мамки
Неколку брзи и лесни опции за зацврстување
Техничка спецификација за кутија за глувци Roguard® Xtra

тежина: 720 g/парче
димензии: 270x220x120 mm
пропилен пластика