ROMECTIN®

СОСТАВ: Аbamectin/Абамектин …………..1,8% (18 g/L)

ROMECTIN е трансламинарен, контактен и дигестивен инсектицид и акарицид за сузбивање на подвижните форми на штетните инсекти и пајачиња кај градинарските култури и украсните растенија.

НАСАДИ

Домати, пиперки, модар патлиџан, краставици, тиквички, диња и лубеница: Јагоди: Украсни растенија