Signum ® 33 WG

АКТИВНА МАТЕРИЈА:
267 g/kg boskalid
67 g/kg pyraklostrobin
Системичен превентивен и куративен фунгицид со широк спектар на делување

НАСАДИ
Вишна, праска, нектарина, кајсија, винова лоза, малина, боровница, цреша, слива, лешник, орев,
јагода, компир, домат, пиперка, салата, кромид, целер, магдонос, морков, спанаќ, ароматични растенија, зачински растенија, декоративни, растенија и цветни култури …