Spintor 240 sc

Активна материја 

Spinosad 240 g/l

Современ инсектицид за борба против штетници регистриран во голем број на култури.

НАСАДИ

Домат, краставица, пиперка, кромид, компир, лук, праз, корнишон, зелка, спанаќ, карфиол, брокула, тиквица, диња, лубеница, салата, јагода, боровница, лешник. орев, јагода, винова лоза.